Київський сайт весільної фотографії http://www.vkadre.kiev.ua

Основні тренди сезону весна-літо 2010





Всесвітньо відомі модні будинки вже визначили тенденції на сезон весна-літо 2010 року. Щорічно, створюючи нові модні колекції, французькі, італійські, британські дизайнери твердо впевнені в тому, що модна публіка сприйме їх творіння на ура. Сьогодні, зимові наряди остаточно покидають прилавки магазинів, а на їх місце вже готові заступити нові модні речі з останніх колекцій.

Що будемо носити?

Цієї весни в моду набуває романтична сексуальність. Кокетливі спідниці різної довжини світлих тонів з напівпрозорих тканин, прикрашені орнаментом або драпіруванням, а також спідниці легкого крою, виконані в романтичному стилі будуть дуже модними. Шкіряні міні-спідниці на блискавках, спідниці-олівці і спідниці з воланами, як і раніше залишаються актуальними. Основні кольори сезону весна-літо 2010 - рожевий, бежевий, блакитний, чорний, синій, білий та сірий. Класичним трендом сезону буде чорна спідниця трохи вище коліна.

Підбираючи на весну пальто чи плащ, варто звернути увагу на тон вашої шкіри, і підбирати колір, який буде вам до лиця. Будуть модними в цьому сезоні тренчі і куртки максимально жіночного крою, а також шкіряні та джинсові куртки із засуканими рукавами. Що стосується суконь і спідниць, популярними будуть моделі з шифону. Намагайтеся уникати дуже помітних тонів, в цьому сезоні вони не модні. А ось маленька чорна сукня все також залишається «must have» в гардеробі кожної модниці.

Світові дизайнери на сезон весна-літо 2010 пропонують величезний вибір штанів, від широких прямих, до облягаючих. Модні штани прийдешнього сезону виглядають більш укороченими, ніж звичайні, а основний колір класичний чорний, білий та сірий.

Новомодним трендом цієї весни будуть джегенси - суміш легінси та джинс та облягаючі джинси дудочки. А для самих сміливих дизайнери пропонують новий хіт сезону 2010 - мікрошорти із завищеною талією. Така собі суміш шортів і трусів здатні візуально подовжити ваші ноги і надати стрункості.

Дуже актуальною в цьому сезоні стане матроська тема. Блузи і сорочки в смужку, в модних колірних поєднаннях зрадять вам свіжості і яскравості.

Яку взуття вибрати?

Що стосується взуття, в моді все також актуальні ботильйони на високому підборі. У сезоні весна-літо 2010 в моду повертається платформа, правда тепер вона більш удосконалені, з фактурної підошвою, без зайвих вигинів. Актуальними будуть босоніжки з застібкою на щиколотці. Але особливо порадують любителів стилю "casual" кеди, які є фаворитом сезону весна-літо 2010.

Аксесуари

З аксесуарами в наступаючому сезоні слід бути гранично обережними. Не вдавайтеся до надмірності, краще підібрати щось одне: намисто, намисто, сережки. Колірна гамма і форма аксесуарів сезону весна-літо радує око. Що стосується очок, тут безліч варіацій, крупні форми найрізноманітніших моделей будуть на ходу.

Колекції сумок в сезоні весна-літо 2010 представлені в самих різних моделях, від класичних клатч до мішковітих торбочек зі шкіри, замша, текстилю і навіть пластику. Модними колірних гамах будуть: зелений, червоний, жовтий, синій, ну і звичайно класичний чорний, білий і коричневий кольори.

Ольга Зінченко




Київський сайт весільної фотографії http://www.vkadre.kiev.ua
Весільна мода 2010. Модні весільні сукні 2010. Про весільну моду © фотограф Катерина Романенкова Київ, 2009
••• Свадебные прическиСвадебный макияжКонкурсы на свадьбу Детский фотографФотостудияПодготовка к свадьбеСтили свадебных платьев
Дни для венчания в 2010 году
Адреса и телефоны киевских ЗАГСовГодовщины свадьбыВенчание в церквиСвадьба в Киеве •••
весільна мода 2010, модні весільні плаття 2010, весільні прикраси, про весільну моду, модні кольори для весільної сукні, весільні сукні